شاید شما هم کلمه ی اسپم اسکور به گوشتان خورده باشد، و این سوال در ذهنتان پیش آمده باشد که اسپم اسکور چیست؟ شما میتوانید پاسخ سوال خود را در این مقاله بیابید.
حتما شما هم جهت بهینه سازی سئو سایت خود وارد وب سایت Moz شده اید و از ابزارهای آن استفاده کرده اید. گاهی ممکن است اسپم یا بن شدن سایت خود توسط گوگل را تجربه کرده باشید. این اتفاق در صورتی رخ میدهد که یک یا چند تا از فاکتورهای مرتبط با اسپم شدن سایت رخ دهد. در این صورت سایت اسپم شده و تعداد این فاکتورها با تبدیلشان به امتیاز، درواقع اسپم اسکور را نمایش میدهد. کسب درآمدازگوگل ادسنس
درصورتی که تمایل دارید بیشتر راجع به اسپم اسکور بدانید، در این آموزش همراه ما باشید.
شاخص اسپم اسکور که اخیرا در وب سایت Moz معرفی شده است. درواقع با بررسی 27 فاکتور که هر یک نمایانگر یکی از صفات اسپم هستند؛ به شما میگوید که درصد اسپم شناخته شدن سایت موردنطر توسط گوگل چقدر است.
در این بخش از مقاله میخواهیم شما را با تعدادی از کاربرد های اسپم اسکور آشنا کنیم. این موارد، از مهم ترین کاربرد های اسپم اسکور هستند:
اولین و مهم ترین کاربرد اسپم اسکور در Moz ، بررسی لینک های سایت است. به کمک این قابلیت شما میتوانید لینک های سایت خود را ارزیابی کرده و با تحلیل اسپم اسکور آنها متوجه شوید که احتمال اسپم بودن یا شدن آنها وجود دارد یا خیر.
اسپم اسکور ممکن است توانایی بررسی تمامی لینک ها را نداشته باشد. پس شما میتوانید با فیلتر کردن، مرتب سازی و حذف لینک ها این کار را برای اسپم اسکور ساده تر کنید.
https://khanomsin.ir/how-to-increase-seo/
میتوان گفت در هر سایتی احتمال وجود یک تا چند لینک اسپم وجود دارد. از آنجایی که بررسی بک لینک ها کار سختی است، شما میتوانید با استفاده از ابزار اسپم اسکور، آنالیز اسپم را انجام دهید و به کمک نتیجه بدست آمده درصد یا تعداد لینک های اسپم را متوجه شوید.
پیش از این راجع به فیلتر و حذف لینک ها گفته بودیم. در این بخش میخواهیم بگوییم که شما با لیست کردن لینک هایی که احتمال اسپم بودن آنها به نظرتان بیشتر است و حذف لینک هایی که حس میکنید به احتمال زیاد، اسپم بودن آنها غیرممکن است؛ تا حد زیادی زمان بررسی لینک ها را کاهش دهید و زودتر به نتیجه برسید.