دوام و کیفیت کامپوزیت یکی از مهم ترین دغدغه افرادی محسوب می شود که می خواهند از این روش استفاده کنند. شما می توانید با مراقبت های دقیق و اصولی طول عمر و کیفیت کامپوزیت را تضمین نمایید. دندانپزشک زن در رشت ما در این نوشتار قصد داریم درباره کیفیت و دوام کامپوزیت دندان توضیحاتی ارائه دهیم.
عوامل فراوانی در طول عمر و دوام کامپوزیت دندان تاثیر دارند. دوام کامپوزیت به عوامل فراوانی وابسته است که رعایت کردن این موارد می تواند روی کامپوزیت اثر بگذارد. شما باید سعی کنید از بعضی عادات نادرست مثل دندان قروچه کردن، رژیم های غذایی غلط و ناخن جویدن پرهیز کنید. برای انجام کامپوزیت حتما به متخصص ماهر مراجعه کنید زیرا باید مراقبت های لازم انجام شود.
خوب است بدانید دوام کامپوزیت دندان مانند دیگر شیوه های جراحی زیبایی یک درمان همیشگی می باشد و به مراقبت نیاز دارد.
- برای اینکه طول عمرکامپوزیت دندان را افزایش دهید باید حتما به بهداشت دهان و دندان خود اهمیت دهید.
- اگر بعد از درمان و انجام کامپوزیت دندان نسبت به سردی، گرمی و غذاهای سفت حساسیت پیدا کردید اصلا نگران نباشید. زیرا به مرور زمان این مشکل برطرف می شود.
- از مصرف سیگار پرهیز کنید زیرا برای تمام شیوه های جراحی مضر می باشد.
- برای اینکه کیفیت و ماندگاری کامپوزیت را افزایش دهید از مصرف غذاهای رنگی و سفت اجتناب کنید. شما باید رژیم غذایی با کیفیتی داشته باشید. سعی کنید از مواد اسیدی و شیرین پرهیز کنید زیرا این مواد طول عمر کامپوزیت را کاهش می دهند.
- سعی کنید از نخ دندان استفاده کنید. زیرا استفاده از نخ دندان موجب می شود پوسیدگی دندان هایتان کاهش یابد. در ضمن کامپوزیت ها به هیچ عنوان تغییر رنگ نمی دهند و در دندان ها حفره ایجاد نمی شود.
- سعی کنید از نوشیدنی های رنگی مثل قهوه پرهیز کنید. زیرا باعث تغییر رنگ دندان ها می شوند.
- شما باید از خمیر دندان هایی استفاده کنید که خاصیت سایندگی نداشته باشند.
مهارت و تجربه دندانپزشک نیز می تواند ماندگاری کامپوزیت را افزایش دهند. اگر دندانپزشک از شیوه های غیر اصولی و مواد بی کیفیت استفاده کند باعث خراب شدن کامپوزیت می شود. گاهی اوقات به مینای دندان ها آسیب جدی وارد می شود. امکان دارد این آسیب بسیار شدید باشد که وادار شوید دندان هایتان را بکشید. به همین خاطر برای انتخاب دندانپزشک فاکتورهای متعددی را ملاک قرار دهید و دندان هایتان را به دندانپزشک کاردان بسپارید.
نخستین موردی که بر کامپوزیت دندان تاثیر می گذارد، جنس و رنگ مواد تشکیل دهنده کامپوزیت است. دندانپزشک با استفاده از شیوه های زیادی مقاومت کامپوزیت را بالا می برد. دندانپزشک باید در این کار مهارت زیادی داشته باشد. توجه داشته باشید انجام کامپوزیت نسبت به سایر روش ها راحت تر می باشد ولی قرار دادن روی مینای دندان به مهارت زیادی احتیاج دارد. زیرا اگر در جای غلطی قرار داشته باشد، لثه ها متورم می شوند. لازم به ذکر است بدانید موادی که برای کامپوزیت استفاده می شود توسط دندانپزشک ساخته می شود.
عوامل مهمی در دوام و دائمی شدن کامپوزیت دندان موثر می باشند. همانطور که گفته شد اولین و اصلی ترین عامل در دوام کامپوزیت، مهارت و تجربه دندانپزشک می باشد. دومین عامل مراقبت از دهان و دندان می باشد. اگر شما مراقب دندان هایتان باشید روزی دو بار مسواک بزنید و دهانشویه مصرف کنید، مقاومت و دائمی شدن کامپوزیت را تضمین کرده اید. سومین عامل دندانی است که کامپوزیت روی آن به طور صحیح قرار می گیرد. هر چه میزان فشار وارد شده به دندان بیشتر باشد، احتمال آسیب پذیری و شکنندگی کامپوزیت افزایش می یابد.