بن ماری شیکردار

بن ماری شیکردار (Laboratory Shaking Water Bath) یا حمام آب گرم شیکردار تجهیزی است که در بسیاری از آزمایشگاه‌‌های تحقیقاتی، طبی ،آموزشی و در صنایع مواد غذایی و تصفیه آب و فاضلاب کاربرد دارد.خرید کوره آزمایشگاهی  در بسیاری از واکنش‌‌های شیمیایی و بیوشیمیایی لازم است دما برای مدتی در محدوده خاصی ثابت بماند. بن ماری تجهیزی است که با گرمایش تدریجی و یکنواخت شرایط فوق را فراهم می‌‌آورد. بن ماری شیکردار، نوعی از بن ماری مجهز به شیکر است که در آزمایشگاه‌‌های صنایع غذایی، تشخیص طبی و صنایع تصفیه پساب به کار می‌‌رود. در بسیاری از موارد جهت پر کردن بن ماری از آب مقطر و در موارد معدودی از روغن استفاده می‌‌شود. حرکات شیکر امکان مخلوط کردن و یکنواخت شدن مخلوط‌‌ها را همزمان با گرمایش فراهم می‌‌کند. در تست‌‌های تشخیص طبی بیماری‌‌هایی همچون هپاتیت C، زگیل (HPV) و بیماری های ژنتیکی از بن ماری شیکردار استفاده می‌‌شود.

اجزای بن ماری شیکردار عبارتند از:

  • المنت
  • دماسنج
  • ترموستات
  • همزن
  • مخزن
  • شیکر
  • کلیدهای کنترل

نکاتی کاربردی هنگام استفاده از بن ماری شیکردار:

  • بن ماری را در مکانی صاف و با قابلیت تحمل وزن دستگاه بن ماری قرار دهید.
  • پریزی را برای اتصال بن ماری انتخاب کنید که دارای سیم اتصال به زمین باشد.
  • دقت کنید حجم آب موجود در بن ماری بر روی خط نشانه باشد. کار کردن در شرایط کم آب به دستگاه آسیب جدی می‌‌رساند.
  • بن ماری را در معرض جریانات شدید هوا قرار ندهید.
  • به محض آلوده شدن آب درون حمام به مواد شیمیایی به ویژه مواد شیمیایی خورنده بلافاصله آب را تعویض کنید.

ویژگی‌های دستگاه بن ماری شیکردار :

  • دارای بدنه داخلی و خارجی از جنس استیل ۳۰۴
  • سیستم کنترل دما میکروکنترلر (PID)
  • قابلیت تنظیم دما از دمای محیط تا ۱۰۰درجه سانتیگراد
  • قابلیت تنظیم شیکر از ۷۰ تا ۲۰۰دور در دقیقه
  • دارای سیستم هشدار ۱± درجه از دمای تنظیمی
  • تلورانس دمای ۵± درجه سانتیگراد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد