کجلدال اتوماتیک

دستگاه کجلدال دستگاهی برای اندازه‌گیری میزان پروتئین در نمونه‌ها می‌باشد. خرید کوره ازمایشگاهی نیتروژن یکی از 5 عنصر اصلی است که در مواد آلی مانند پروتئین یافت می‌شود. شیمیدان دانمارکی یوهان کلجدال این روش را کشف کرد. اساس اصلی در این روش اکسیداسیون ترکیبات آلی با استفاده از اسید سولفوریک قوی می‌باشد. هنگامی که ماده‌ی آلی اکسیده می‌شود، کربن موجود در آن به دی‌اکسید‌کربن، هیدروژن به آب و نیتروژن به یون آمونیوم تبدیل می‌شود.

در متد کجلدال، آنالیز نیتروژن، استاندارد جهانی برای محاسبه‌ی محتوای پروتئین در طیف گسترده‌ای از مواد است. کاربرد دستگاه کجلدال بسیار متنوع است، زیرا می‌تواند نمونه‌های بسیار وسیعی از جمله: مواد غذایی و خوراکی (غلات، گوشت، ماهی، شیر، لبنیات، میوه، سبزیجات) و نوشیدنی‌ها محیط زیست (کشاورزی، دانه روغنی، خاک، کود، آب و فاضلاب، لجن) صنایع شیمیایی و دارویی (کاغذ، پارچه، لاستیک، پلاستیک، پلیمر) را مورد بررسی قرار دهد.

کجلدال اتوماتیک -هضم و تقطیر اتوماتیک

هضم و تقطیر اتوماتیک – کجلدال – جهت اندازه‌گیری نیتروژن و پروتئین در نمونه‌های خاک، غذا، محصولات کشاورزی و مواد خوراکی نقش مهمی دارد. در دستگاه‌ های هضم و تقطیر اتوماتیک – کجلدال , اضافه‌شدن مواد بصورت خودکار و اتوماتیک انجام می‌شود. عملیات هضم و تقطیر نیز به طور خودکار انجام می‌گردد و نتیجه اعلام می‌شود. در برخی دستگاه‌ ها نتیجه‌ی آزمایش بصورت دستی و با فرمول‌های خاص محاسبه می‌گردد.

همچنین این دستگاه کارایی مناسبی با کجلدال های اتوماتیک خواهد داشت. این دستگاه از گرافیت با کیفیت بالا ساخته شده و در برابر تهاجم و حملات خورنده ی اسیدی و بازی مقاوم میباشد. از دیگر خصوصیات برجسته این دستگاه خاصیت رسانای گرمایی بسیار بالا میباشد که یکنواختی دما در سراسر خانه ها وگرمای بهتر در لوله ها را با کارایی بهتر و بهبود سیستم هضم به ارمغان آورده.

سیستم گرمایش این دستگاه به روش اشعه مادون قرمز (Infrared) میباشد و دمای مطلوب خروجی توسط کنترلر های PID با دمای تنظیم شده مطابقت داده میشود و تحت کنترل میباشد. فروش کجلدال در کیمیا طب گستر انجام می‌پذیرد.

کجلدال دستی

کجلدال دستی دستگاهی برای اندازه گیری میزان پروتئین و مقدار کمی نیتروژن است که توسط یوهان کلدال در سال ۱۸۸۳کشف شد. و بر خلاف کجلدال اتوماتیک تمام فرآیند های آن و اضافه شدن مواد به صورت دستی انجام می شود. این دستگاه شامل اجاق های چند خانه و سری شیشه آلات کجلدال و گیره برای نصب شیشه ها بر روی اجاق می باشد.

مراحل کجلدال

روش کجلدال شامل سه مرحله استهضم، تقطیر، تیتراسیون

• هضم:  نیتروژن نمونه‌های آلی با استفاده از یک محلول اسیدی غلیظ تجزیه می‌شود. این کار با جوشاندن یک نمونه‌ی همگن در اسید‌سولفوریک انجام می‌شود که به تبدیل نیتروژن آمین به یون‌های آمونیوم کمک می‌کند و نتیجه‌ی نهایی یک محلول سولفات آمونیوم است.

• تقطیر: یون‌های آمونیوم به گاز آمونیاک تبدیل شده، گرم و تقطیر می‌شوند. گاز آمونیاک توسط یک محلول به دام افتاده و در آن محلول‌شده و مجددا به یون آمونیوم تبدیل می‌شود.


• تیتراسیون: سرانجام مقدار آمونیاک به دام افتاده با تیتراسیون با یک محلول مشخص شده و محاسبه می‌کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد