در چای اسید تانیس وجود دارد که باعث انعقاد خون می شود و لخته سریع تر تشکیل می شود.بهترین دندانپزشک رشت برای کامپوزیت اسید تانیک باعث می شود تا پروتئینی که در خون است را سریع تر منعقد کند. همانطور که حرارت باعث تسریع در انعقاد تخم مرغ می شود، استید تانیس نیز همین کار را با تسریع انعقاد خوند در انسان می کند. بجای چای کیسه نیز می توانند چای غلیظ دم کنند و با چای غلیظ سرد شده نیز استفاده کنید.
چای سبز و سیاه حاوی تانیس هستند. اینها ترکیباتی هستند که به طعم تلخ چای کمک می کنند که برای مدت طولانی دم بکشد. آنها همچنین توانایی بدن شما برای ایجاد لخته را تقویت می کنند، که دقیقاً همان چیزی است که شما باید بعد از استخراج اتفاق بیفتد.
وقتی چای کیسهای مرطوبی را که خنک شده است برمیدارید – البته هرگز از چای کیسهای داغ استفاده نکنید – و آن را گاز میزنید، چایی که از کیسه ترشح میشود آن تانیسها را به محل استخراج میرساند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ نشان داد که عصاره چای سبز قرار داده شده روی گاز نیز ممکن است کمک کند، اما برای بسیاری از افراد، به سادگی یک کیسه معمولی برگ چای را خیس کنید.
این ممکن است برای برخی واضح به نظر برسد، اما اگر عادت به استفاده از چای برای توقف خونریزی ندارید، از چای کیسه ای خشک استفاده نکنید. باید برگ های چای خیس شوند تا تانیس ها خارج شوند. رطوبت دهان شما به تنهایی برای خیس کردن برگ ها کافی نیست.
تانیس ها همچنین به توقف رشد میکروب ها کمک می کنند که احتمال عفونت را کاهش می دهد. گاز ساده آن توانایی اضافی برای مبارزه با عفونت را نخواهد داشت.
چای سبز نیز ممکن است در تقویت لخته شدن خون بهتر از چای سیاه باشد، اما می توانید هر دو را امتحان کنید و ببینید کدام یک برای شما بهتر است. مردم مطمئن نیستند که چگونه تانیس ها برای تقویت لخته شدن کار می کنند، اگرچه خواص قابض تانیس ها ممکن است بخشی از مکانیسم باشد. قابض ها باعث کوچک شدن بافت ها می شوند.
چای کیسهای نیز تودهای نرم اما جامد ایجاد میکند که میتوانید آن را محکم اما به آرامی گاز بگیرید. وقتی گاز می گیرید، فشار روی محل استخراج افزایش می یابد. البته فشار باعث لخته شدن خوب و توقف خونریزی می شود. در حالی که میتوانید به استفاده از گاز ادامه دهید، رطوبت موجود در چای کیسهای ممکن است در مقایسه با مالش گاز خشک روی لثهها، احساس راحتی بیشتری در محل ایجاد کند.
همانطور که گفته شد، چای سبز یا سیاه ضروری است. در حالی که برخی از دمنوش های گیاهی حاوی تانن هستند، این چای ها به دلیل اثراتشان بر خونریزی شناخته شده نیستند. وقتی میخواهید از انتشار یک سایت استخراج جلوگیری کنید، زمان آزمایش نیست.
اگر خونریزی – بدون ترشح مایعات – برای بیش از چند ساعت ادامه داشت، با مطب دندانپزشک خود تماس بگیرید. این خونریزی پس از استخراج نامیده می شود و نیاز به توجه حرفه ای دارد. کاکرین خاطرنشان می کند که “فقدان شواهد قابل اعتماد” برای درمان های خونریزی پس از کشیدن دندان وجود دارد، بنابراین به دندانپزشک خود اجازه دهید این وضعیت را مدیریت کند.
تراوش موضوع دیگری است. برای حدود یک یا دو روز پس از استخراج، ممکن است مایع آبکی از آن خارج شود. این خون باقیمانده است، اما این همان خونریزی نیست. چای کیسه ای، به ویژه چای سبز، ممکن است وقوع تراوش را کاهش دهد. اگر تراوش بیش از چند روز ادامه یافت، با دندانپزشک خود تماس بگیرید.