امروزه با توجه به ایجاد سیستم جدید اینترنتی،تمامی افراد می توانند پس از اسکن مدارک و انجام مراحل اینترنتی به راحتی اقدام به ثبت شرکت نمایند.پلمپ دفاتر1403 ازجمله سایرمزایای طرح مکانیزه شدن مراحل مربوط به ثبت شرکت عبارت است از:
_ کاهش مراجعات حضوری متقاضیان
_جلوگیری از اتلاف زمان
_ استانداردسازی تنظیم صورتجلسات
_ امکان دسترسی به آخرین وضعیت صورتجلسه ابرازی از طریق سامانه و پیام کوتاه.
_امکان دسترسی به آخرین اطلاعات مربوط به چگونگی تنظیم درخواست ها ، مدارک مورد لزوم بخشنامه ها و شیوه نامه ی اجرایی ثبت شرکت ها و اطلاع رسانی های آنی
_امکان پیگیری پاسخ درخواست ثبت شرکت ها از طریق سامانه
_ پیش بینی راهنمایی های متناسب با تصمیمات متعدد جهت ارایه مدارک مورد نیاز.
_ امکان تأیید متن پیش نویس آگهی توسط ذی سمت به منظور جلوگیری از ایرادات احتمالی پس از صدور آگهی.
مراحل ثبت تغییرات اینترنتی (صورتجلسه)
مرحه اول:تکمیل اطلاعات شرکت
_ وارد نمودن شناسه ملی شرکت در قسمت مربوطه.
_ وارد نمودن شماره ثبت و انتخاب نوع شرکت در صورت نداشتن شناسه ملی.
مرحله دوم:درج اطلاعات جلسه
_ تعیین نوع صورتجلسه با توجه به نوع شرکت( مجمع عمومی سالیانه، مجمع عمومی عادی، فوق العاده و..)
_مشخص نمودن حد نصاب جلسه مبنی بر حضور تمامی اعضای شرکت و یا اکثریت اعضا.
_ تکمیل مشخصات متقاضی ( نام، نام خانوادگی، شماره ملی، ...9
_ مشخص نمودن سمت متقاضی مبنی بر اینکه اصیل باشد یاوکیل.
_ مشخص نمودن تاریخ برگزاری جلسه.
_ وارد کردن ساعت شروع و پایان در جلسه در قسمتهای مربوطه و رعایت تقدم و تأخر ساعات جلسه چنانچه در یک روز چند جلسه تشکیل شده باشد.
_ کلیک بر روی کلید پذیرش موقت.
_ دریافت شماره 19 رقمی.
_ تعیین مشخصات و سمت امضا کننده دفتر.
مرحله سوم: درج تصمیمات جلسه.
_انتخاب تصمیم مورد نظر از فهرست نوع تصمیم و سپس انتخاب کلید افزودن تصمیم جلسه.
مرحله چهارم: مشخص نمودن نامهای درخواستی ،در صورتی که در موضوع جلسه تغییر نام وجود داشته باشد.
_ مشخص نمودن اولویت به ترتیب اسامی ( نباید بیش تر از پنج اسم باشد)
_ تایپ اسم مورد نظر در فیلد درخواستی.
مرحله پنجم:درج اشخاص جلسه
_ مشخص نمودن اعضای حاضر در جلسه و سمت آنها در جلسه( وکیل، سهامدار...)
_ وارد نمودن اطلاعات شخص ( نام، نام خانوادگی، شماره ملی، نام پدر، تابعیت ...)
_ وارد کردن شماره ملی شخص در صورت ایرانی بودن و شماره گذرنامه در صورت غیر ایرانی بودن.
_ وارد کردن نام شخص، شناسه ملی و شماره ثبت در صورت حقوقی بودن شخص.
مرحله ششم : درج سمت اشخاص جلسه
_ تعیین اشخاص جلسه.
_ انتخاب سمت در شرکت از فهرست مربوطه.
_ انتخاب سمت در جلسه.
مرحله هفتم: تعیین ارتباط اشخاص جلسه ( نماینده سهامدار بودن یا وکیل سهامدار بودن)
_ انتخاب گزینه نماینده یا وکیل.
_ انتخاب نوع نمایندگی ( وکیل، وصی، قیم ..) از فهرست مربوطه.
_ انتخاب موکل.
_ انتخاب گزینه ی ثبت ارتباط اشخاص.
مرحله هشتم: در این مرحله متقاضی باید مدارکی که بنا به تصمیمات انتخاب شده و نوع صورتجلسه، تهیه شده را ارایه کند و گزینه " تأیید مدارک مورد نیاز" را انتخاب نماید.
مرحله نهم: تایپ متن صورتجلسه
_ تایپ متن صورتجلسه در این صفحه و استفاده از متون پیش فرض از سامانه.
_ یا زدن کلید " دریافت متن پیشنهادی رایانه" بر اساس تصمیمات اتخاذ شده.
_ کلیک بر کلید پذیرش نهایی.
انواع میکروارگانیسم ها برای بقاء و ادامه رشد خود مانند تمامی موجودات زنده نیاز به مواد غذایی و فاکتور های محیطی مناسب مانند دما و اتمسفر و pH دارند.خرید کوره ازمایشگاهی در آزمایشگاه برای مطالعه میکروارگانیسم هایی مانند باکتری ها و قارچ ها نیاز به محیط های کشت است. علاوه بر محیط های زیست طبیعی، میکروب ها توانایی زندگی در محیط های مصنوعی و ساخته شده که حاوی مواد غذایی مورد نیاز میکروارگانیسم ها باشد را دارند که به آن محیط کشت می گویند. زمانی که غلظت میکروارگانیسم کم باشد با انجام کشت، تعداد آن ها را می توان افزایش داد. تهیه محیط کشت میکروبی یکی از فرایند های مهم و اولیه در آزمایشگاه های زیستی است.
این مقاله روش تهیه محیط کشت میکروبی را مورد بررسی قرار می دهد.
محیط های کشت آزمایشگاهی در واقع محلول، سوسپانسیون یا مخلوطی حاوی مواد غذایی مورد نیاز برای رشد میکروب ها و میکروارگانیسم ها هستند.
شرایط کشت برای هر نوع از سلول ها و میکروارگانیسم ها بسیار متفاوت است. اما محیط مصنوعی که در آن سلولها کشت میشوند همواره شامل یک ظرف مناسب حاوی بستر یا محیطی است که مواد مغذی ضروری (اسیدهای آمینه، کربوهیدراتها، ویتامینها، مواد معدنی)، فاکتورهای رشد، هورمون ها را تنظیم و گازها (O2، CO2) و محیط فیزیکوشیمیایی (pH، فشار اسمزی، دما) را تنظیم می کند. کشت میکروارگانیسم روی محیط های کشت در انکوباتور انجام می شود.
البته الزاما همه موارد فوق در محیط های کشت وجود ندارند و بسته به نوع میکروب ترکیبات موجود در محیط کشت متفاوت هستند.
برای تهیه و آماده سازی محیط های کشت روش های مختلفی وجود دارد. برای تهیه محیط های کشت باید بر اساس روش هایی که بر روی ظروف دارای محیط های کشت چاپ شده اند، عمل کرد.
مطابق دستور مندرج روی ظرف حاوی محیط کشت، ابتدا مقدرا معینی از پودر را بردارید، داخل یک بشر یا ارلن بریزد و با آب مخلوط کنید. مخلوط حاصل را روی شعله به مدت چند دقیقه بجوشانید تا کاملا شفاف شود. حین حرارت دادن به خوبی آن را به هم بزنید. در ارلن حاوی محیط کشت را به خوبی ببنید و برای سترون کردن داخل اتوکلاو قرار دهید. پس از پایان اتوکلاو، آن را خارج کرده و تا دمای 45 درجه سانتی گراد خنک کنید. سپس با توجه به حجم پلیت استریل، از محیط کشت داخل آن بریزید. در آن را ببندید تا سرد و جامد شود. پس از سفت شدن، محیط کشت آماده استفاده می شود.
در پتری دیش های با قطر 10 سانتی متر اغلب حدود 10 تا 15 میلی متر از محیط کشت را می ریزند. معمولا برای تهیه محیط کشت در لوله ها در یک لوله آزمایش تا نصف یا یک سوم پر می شود. برای تهیه آگار شیب دار، لوله ها را بعد از ریختن محیط مورد نظر به شکل مایل و مورب نگه داشته تا خودش را گرفته و سفت شود.
این محیط دارای اکثر مواد مغذی و لازم برای رشد بیشتر باکتری ها است.
کاربرد این محیط کشت در بررسی حرکت باکتری ها و قدرت تجزیه و آزاد سازی گوگرد به وسیه باکتری مورد نظر است.
این محیط دارای لاکتوز و معرف شیمیایی ائوزین متیلن بلو (جهت جلوگیری از رشد باکتری های گرم مثبت) است. به همین جهت باکتری های گرم منفی که لاکتوز را تخمیر می کنند در این محیط به رنگ قرمز تا سیاه ظاهر می شوند و باکتری های گرم منفی که لاکتوز را تخمیر نمی کنند کلنی هایی به رنگ محیط به وجود می آورند. مثلا اشریشیا کلی در این محیط کلنی سیاه رنگ تولید می کند و روی پلیت سایه ای از رنگ سبز متالیک (جلای سبز رنگ) دیده می شود .
روش تهیه این محیط کشت مشابه موارد قبلی است.
محیط کشت آگار خون دار یکی از محیط های کشت مغذی است که شرایط رشد بسیاری از باکتری ها را فراهم می کند.
برای تهیه این نوع محیط کشت به پایه با فنیل رد نیاز است. پس از تهیه محیط Phenol red Broth Base، از هر کدام از قند های مورد نیاز 0.5 تا 1 درصد به محیط اضافه کنید. سپس لوله های ازمایش را اتوکلاو استریل کنید.
آون آزمایشگاهی یکی از دستگاه های گرمایشی آزمایشگاه ها است. قیمت هود لامینار این دستگاه می تواند در هر آزمایشگاه چندین کاربرد متفاوت داشته باشد. خشک کردن و استریلیزاسیون با گرمای خشک از مهم ترین و رایج ترین کاربرد های آون آزمایشگاهی هستند. با توجه به این که اکثر آزمایشگاه ها از این دستگاه استفاده می کنند، کاربران باید با نحوه کار، رفع عیب و کالیبراسیون آون آزمایشگاهی کاملا آشنایی داشته باشند.
کالیبراسیون آون ازمایشگاهی مانند کالیبراسیون سایر تجهیزات اندازه گیری و دستگاه های آزمایشگاهی بسیار مهم و تاثیر گزار در نتایج است. مهم ترین دلیل انجام کالیبراسیون دوره ای آون آزمایشگاهی این است که دقت دمایی داخل محفظه آون در طول زمان استفاده از آن حفظ شود.
در حال حاضر آون ها مجهز به ترموستات هایی هستند که به صورت فیزیکی کار می کنند. در حقیقت ترموستات به یک سنسور دمایی متصل است. با تنظیم دما آون و تشخیص این سنسور ترموستات عمل می کند. این ترموستات در اثر استفاده های مکرر تحت فشار قرار می گیرد. این فشار باعث ایجاد انحراف هایی روی ترموستات می شود. در نتیجه این اتفاق نمی توان انتظار داشت که دستگاه همچنان دقت دمایی بالایی داشته باشد. هنگامی که سنسور نیز دقیق نباشد، دمایی که آون ایجاد می کند نادرست خواهد بود. این اتفاق در آزمایش ها و نتایج آن ها تاثیر می گذارد.
کالیبره کردن آون آزمایشگاهی بسیار ساده است و تمام کاربران آزمایشگاه به راحتی می توانند عملیات کالیبراسیون را انجام دهند. کالیبراسیون این دستگاه با مقایسه دمای تنظیم شده آون و دمای واقعی داخل محفظه انجام می شود. در واقع کاربر دمای آون را روی عدد خاصی تنظیم می کند. سپس با استفاده از ترمرمتر استاندارد و کالیبره دمای داخل آون را اندازه گیری می کند.
برای کالیبره کردن باید آون را از حدود 1 ساعت قبل روشن کنید تا دما ثابت شود. هنگام کالیبراسیون دمای محیط آزمایشگاه باید حدود 25 درجه سانتی گراد و سطح رطوبت بین 30% تا 50% باشد.
مناطق آزاد تجاری ایران:
بنا به تعاریف بین المللی، منطقه آزاد محدوده ی حراست شده ی بندری و غیر بندری است که از شمول برخی مقررات جاری کشور متبوع خارج بوده و با بهره گیری از مزایایی نظیر معافیت های مالیاتی ، گرفتن کارت بازرگانی فوری بخشودگی سود و عوارض گمرکی و عدم وجود تشریفات زاید ارزی و اداری و همچنین سهولت و تسریع فرایندهای واردات و صادرات با جذب سرمایه گذاری های خارجی و انتقال فناوری به توسعه سرزمین اصلی کمک می نماید. معمولاَ چنین منطقه ای در بندر یا فرودگاه یا ناحیه محصور محافظت شده انتخاب می گردد و کالاهای خارجی از طریق هوا،دریا و زمین بدون پرداخت حقوق گمرکی وارد و صادر می شوند.در مناطق آزاد می توان کالا را برای مدتی در انبار ذخیره کرده و در صورت لزوم آن را بسته بندی مجدد نمود تا کالا به طور سریع تحویل گردد و معمولاَ با تبدیل مواد خام و کالاهای واسطه به محصولات نهایی است که برای فروش در بازار داخلی و خارجی آماده می گردد و مالاَ درآمدهای ارزی قابل توجهی برای کشور فراهم می شود.
ایران هشت منطقه آزاد تجاری و صنعتی دارد که عبارت است از:
1-منطقه آزاد کیش
2-منطقه آزاد قشم
3-منطقه آزاد چابهار
4-منطقه آزاد اروند رود
5-منطقه آزاد بندرانزلی
6-منطقه آزاد سلفچگان
7-منطقه آزاد ماکو
8-منطقه آزاد ارس
تمامی موارد ذکر شده ی فوق،از 15 سال معافیت مالیاتی برخوردارند.
بموجب قانون،«انواع شرکت ها و موسسات غیر تجاری مذکور در قانون تجارت و سایر قوانین ایران می توانند در واحد ثبتی منطقه به ثبت برسند، مشروط بر آنکه موضوع فعالیت آن ها قانونی باشد.در هر حال تاسیس و فعالیت شرکت ها تحت قوانین موضوعه امکان پذیر است.»
تغییرات حقوقی ثبت شرکت در مناطق آزاد
طبق ماده ی 10 ضوابط ثبت شرکت ها در مناطق آزاد «اشخاص حقوقی مکلفند به منظور ثبت هر گونه تغییرات در اساسنامه و ترکیب هیات مدیره،بازرسان،صاحبان امضای مجاز،کاهش یا افزایش سرمایه و انحلال شرکت یا موسسه ظرف یک هفته مراتب را به صورت کتبی به واحد ثبتی منطقه اطلاع دهند.عدم اطلاع به موقع رافع مسئولیت مدیران اشخاص حقوقی مذکور نخواهد بود.»
اظهارکننده موظف است ظرف مدت یک هفته هر گونه تغییراتی را در مفاد اظهارنامه،طی اظهارنامه جدیدی که در سه نسخه تنظیم می شود تهیه و به واحد ثبتی سازمان تسلیم کند تا در دفتر ثبت تجارتی واحد ثبتی قید گردد.
در مورد شرکت های بیمه چون تاسیس آن ها با مجوز شرکت بیمه مرکزی ایران صورت می گیرد،در طول فعالیت شرکت بیمه مرکزی بر آن ها نظارت دارد.در مورد این شرکت ها برخی از تغییرات موکول به موافقت بیمه مرکزی ایران گردیده است.
طبق ماده ی 5«مقررات تاسیس و فعالیت بیمه در مناطق آزاد»این موارد عبارتند از:
1-تغییرات در اساسنامه
2-تغییرات در مدیران
3-تغییرات در سرمایه
4-تغییرات در سهام سهام داران
به موجب ماده ی 9 مقررات تاسیس و فعالیت موسسات بیمه در مناطق آزاد در صورت ورشکستگی یا عدم توانایی مالی شرکت بیمه،شرکت بیمه ی مرکزی می تواند پروانه ی فعالیت شرکت بیمه را لغو کند.همچنین بموجب ماده ی 10 از همان مقررات،چنانچه شرکت بیمه بر خلاف اساسنامه خود یا سایر مقررات حاکم بر شرکت های بیمه رفتار کند،شرکت بیمه ی مرکزی فعالیت شرکت مزبور را بطور موقت یا دائم ممنوع میکند.
همچنین طبق تبصره ی 1 ماده ی 4 آئین نامه ی اجرایی عملیاتی پولی و بانکی در مناطق آزاد بطور کلی هر گونه تغییرات در اساسنامه ی بانک ها و موسسات اعتباری باید به پیشنهاد سازمان منطقه ی آزاد به تایید شورای پول و اعتباری برسد.
واحد ثبتی موظف است مراتب تاسیس شرکت یا موسسه و تغییرات آن را حداکثر ظرف 10 روز از تاریخ ثبت به منظور درج در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران و روزنامه محلی به هزینه متقاضی به آن روزنامه اعلام نماید.(ماده 12)
https://danasabt.ir/%D9%BE%D9%84%D9%85%D9%BE-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%AA%D8%B1/
هزینه های مربوط به ثبت شرکت،موسسه و تغییرات آن همچنین ثبت علایم و اسامی تجاری و پلمپ دفاتر تجاری و غیر تجاری به موجب دستورالعملی که با رعایت قوانین مربوط توسط سازمان هر منطقه تهیه می شود دریافت می گردد.(ماده 20)دندان عقل، که به عنوان دندانهای سوم مولر نیز شناخته میشود، ایمپلنت دندان در رشت معمولاً در دوران بلوغ و بزرگسالی در سنین ۱۷ تا ۲۵ سالگی در افراد شروع به رشد میکند. این دندانها از نظر تعداد و نحوه رویش، فرد به فرد متفاوت است. در برخی افراد ممکن است اصلاً بیرون نیاید یا بسیار دیرتر در دوران بزرگسالی و ۳۰ سالگی ظاهر شوند.
دندانهای عقل (دندانهای مولر سوم) میتوانند به شکلهای مختلفی در دهان رشد کنند، به ویژه زمانی که جایگاه مکانی مناسبی برای آنها وجود نداشته باشد. در ادامه برخی از شکلهای متداول رشد دندانهای عقل را بررسی میکنیم.
در برخی از افراد، دندانهای عقل به شکل عمودی در جای خود در ردیف دندانی رشد میکنند. این موقعیت به ندرت دیده میشود و در صورتی که دندانها به درستی تمیز شوند و به مشکلات دندانی دیگر منجر نشوند، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنند.
یکی از مشکلات شایع دندانهای عقل، رشد افقی به سمت دندانهای مجاور است. در این حالت، دندان عقل به دندانهای مجاور فشار وارد کرده و به هم برخورد میکنند. این روش رشد منجر به تغییر موقعیت دندانهای مجاور یا سایر مشکلات دندانی میشود.
در بعضی موارد، دندانهای عقل به سمت لثه رشد میکنند که باعث ایجاد مشکلاتی نظیر التهاب لثه، عفونت و درد میشود.
در موارد نادر، دندان عقل ممکن است به همراه کیستها یا تومورهای کوچک در اطراف دندانها یا لثه رشد کند.
گاهی اوقات دندانهای عقل به شکل ناقص رشد میکنند و در موقعیت نیمه نهفته در دهان قرار میگیرند که میتواند به ترکیبهای غیرطبیعی منجر شود.
این تنوع در شکلهای رشد دندانهای عقل نشان میدهد که بررسی و تشخیص دقیق از طرف دندانپزشک مورد نیاز است. نظر دندانپزشک درباره وضعیت دندانهای عقل، تاثیر آنها بر سایر دندانها، سلامت دهان و لثه بسیار مهم است. در صورتی که مشکلاتی با دندانهای عقل خود دارید، بهتر است با دندانپزشک مشورت کنید.
کشیدن دندان عقل یا دندانهای مولر سوم، که به عنوان عمل جراحی دندان شناخته میشود، در زمانی توصیه میشود که دندانهای عقل به مشکلاتی مانند درد، التهاب، تداخل با دندانهای مجاور یا مشکلات دیگر منجر میشوند. در ادامه مراحلی که در زمان کشیدن دندان عقل انجام میشود را بررسی میکنیم.
قبل از تصمیم به کشیدن دندان عقل، بهتر است با دندانپزشک خود مشورت کنید. دندانپزشک میتواند وضعیت دندانهای عقل و نیاز به کشیدن آنها را ارزیابی کرده و راهنمایی لازم را ارائه دهد.
در برخی موارد، دندانپزشک ممکن است از آزمایشهای تشخیصی مانند اشعه X-ray یا CT Scan استفاده کند تا تصویر دقیقتری از موقعیت دندان عقل و تاثیر آن بر دندانهای اطراف به دست آورد.
اگر دندانپزشک تصمیم به کشیدن دندان عقل بگیرد، برنامهریزی دقیقی برای جراحی انجام میدهد. این برنامه ریزی شامل تجزیه و تحلیل دقیق موقعیت دندان، نیاز به برش و جراحی و اقدامات بعد از جراحی مانند تجویز داروها و راهنماییهای پس از جراحی میشود.
بعد از جراحی کشیدن دندان عقل، دندانپزشک شما توصیههای خاصی را برای مراقبت و تسکین درد و تورم بعد از جراحی انجام میدهد. این توصیهها شامل تجویز داروها، رژیم غذایی، استفاده از یخ و تکنیکهای دیگر مراقبتی است.
پس از جراحی، ممکن است زخم و خونریزیهای کمیدر محل کشیدن دندان عقل به وجود آید. باید از تغییرات طبیعی در زخمها خبر داشته باشید و توصیههای دندانپزشک را رعایت کنید.
زمان مناسب برای کشیدن دندان عقل به موارد مختلف مربوط میشود و باید با توجه به وضعیت شما و توصیههای دندانپزشک تعیین شود. در مواردی که دندانهای عقل به مشکلاتی مانند درد شدید، التهاب، تورم، تداخل با دندانهای مجاور یا مشکلات دیگر منجر میشوند، بهتر است با دندانپزشک خود مشورت کنید تا زمان مناسب برای کشیدن آنها را تعیین کند.
همچنین دندانهای عقل معمولاً در دوره بزرگسالی، یعنی بین ۱۷ تا ۲۵ سالگی رشد میکنند. زمان کشیدن دندانهای عقل ممکن است به وضعیت سنی شما و موقعیت دندانها بستگی داشته باشد. هر چه زودتر کشیده شوند ریشههای ضعیف تر بوده و با عوارض کمتری روبرو خواهید شد. به همین دلیل بهتر است با فاصله کمیاز رویش کشیده شوند.
بعد از کشیدن دندان عقل هرگز آب دهان خود را بیرون نریزید یا تف نکنید زیرا لخته خونی که روی حفره ایجاد شده ممکن است کنده شود. در صورت کنده شدن درد شدید و خونریزی زیاد خواهید داشت. بهتر است از کیسه آب یخ بر روی گونه خود در ناحیه تحت جراحی استفاده کنید. مسکنهایی مانند ایبوپروفن یا استامینوفن برای کاهش درد به شما کمک میکنند.
بهتر است در روز اول پس از جراحی استراحت کنید و فعالیت شدید نداشته باشید. چای، نوشابه و قهوه که حاوی مقدار زیادی کافئین است ننوشید. اما خوردن بستنی توصیه میشود. از غذاهای نرم و خنک در روز اول استفاده کنید تا صدمه ای به محل جراحی وارد نشود.
با آب نمک دهان خود را شستشو دهید و تا ۲۴ ساعت مسواک نزنید. پس از آن با احتیاط مسواک بزنید تا لخته خون کنده نشود. در صورت ادامه خونریزی، تب و مشکل در بلع غذا پس از چند روز، بهتر است با دندانپزشک خود صحبت کنید.